Deur tot deur
In 1995 ging ik van start als ‘de nieuwe fruitboer’. Een ouderwets beroep in een nieuw jasje. Al bijna 25 jaar lang kom ik met kwalitatief eerste klas fruit langs de deur. Maar de ervaring met fruit gaat veel verder terug; mijn opa en ooms gingen mij toentertijd voor. De ervaring van drie generaties in het fruit, zorgt voor een kwalitatief, vers en gevarieerd aanbod.

Ik werk samen met verschillende Nederlandse telers en leveranciers. Op deze manier houd ik zicht op de kwaliteit van het fruit. Daarnaast is de doorlooptijd zo korter waardoor het aanbod buitengewoon vers is. Op deze manier zijn de lijnen dus aanzienlijk korter dan via de grote distributiekanalen. Dit komt de houdbaarheid en smaak van het fruit ten goede. Maandelijks gevarieerd en vers fruit geleverd aan huis of op het werk? Bestel dan hier een testbox.

Met vitale groet,

Ton Verkleij